Vi har sammensat 4 menuer ud fra årstiden, med de lækreste råvarer. Det er muligt, at vælge 3 eller 4 retter, alt efter hvad der ønskes.
Pris for 3 retter 425,-
Pris for 4 retter 495,-
Forår
Forret: Torske ceviche med syltede beder, vinteræbler og urtesalat
–
Mellemret: Confiteret kylling med dijoncreme, syltede rødløg, kyllingeskind og kørvel
–
Hovedret: Rosastegt kalveculotte med senneps bagte rødder, knuste kartofler, grønkål og kalveglace
–
Dessert: Karameliserede æble, æble sorbet, pisket pannacotta med calvados og crumble
Sommer
Forret: Urte saltet laks med grillet agurk, flødepeberrod, dildolie og karse
–
Mellemret: Tatar af okse med estragonmayo, rodfrugtchips, syltede enokii og spæd salat
–
Hovedret: Unghane med saute af majs, broccoli asparges, tomater, estragon smør, hønseglace og små nye danske kartofler vendt i citron og persille
–
Dessert: Hyldeblomstmarinerede jordbær med vaniljeparfait, chokolade, mandler og sukker ristet kokos
EFTERÅR
Forret: Blomkål i variation med ristede blomkål, blomkåls pure, tørret blomkål, syltede blomkål og ristede hasselnødder
Tilvalg: Smørstegt kammusling +25
–
Mellemret: Braiseret svinebryst med selleripure, syltet selleri, gulerødder og persille
–
Hovedret: Lavendelstegt okseculotte med sauteret svampe, smørstegt gulerod, løgpure, sauce maderia og små kartofler
–
Dessert: Variation af blåbær, luftig vaniljecreme, crumble og krystaliseret hvid chokolade
VINTER
Forret: Blåmuslingesuppe med syltet glaskål, grønne æbler og vaniljeolie
Tilvalg: Jomfruhummer fra Læsø +25
–
Mellemret: Pocheret laks med jordskok i creme, dampede rosenkål og friteret kapers
–
Hovedret: Stegt and med karameliseret endive, langtidsbagte beder, gulerodspure, andesky med kirsebær og lyonnaise kartofler
–
Dessert: Pocheret pære med pære sorbet, peberskum og mazarin crumble
Se priser på personale her.