De fire årstider 2021

Vi har sammensat 4 menuer ud fra årstiden, med de lækreste råvarer. Det er muligt, at vælge 3 eller 4 retter, alt efter hvad der ønskes.

Pris for 3 retter 425,-
Pris for 4 retter 495,-

Forår

Forret: Torske ceviche med syltede beder, vinteræbler og urtesalat

Mellemret: Confiteret kylling med dijoncreme, syltede rødløg, kyllingeskind og kørvel

Hovedret: Rosastegt kalveculotte med senneps bagte rødder, knuste kartofler, grønkål og kalveglace

Dessert: Karameliserede æble, æble sorbet, pisket pannacotta med calvados og crumble

Sommer

Forret: Urte saltet laks med grillet agurk, flødepeberrod, dildolie og karse

Mellemret: Tatar af okse med estragonmayo, rodfrugtchips, syltede enokii og spæd salat

Hovedret: Unghane med saute af majs, broccoli asparges, tomater, estragon smør, hønseglace og små nye danske kartofler vendt i citron og persille

Dessert: Hyldeblomstmarinerede jordbær med vaniljeparfait, chokolade, mandler og sukker ristet kokos

EFTERÅR

Forret: Blomkål i variation med ristede blomkål, blomkåls pure, tørret blomkål, syltede blomkål og ristede hasselnødder
Tilvalg: Smørstegt kammusling +25

Mellemret: Braiseret svinebryst med selleripure, syltet selleri, gulerødder og persille

Hovedret: Lavendelstegt okseculotte med sauteret svampe, smørstegt gulerod, løgpure, sauce maderia og små kartofler

Dessert: Variation af blåbær, luftig vaniljecreme, crumble og krystaliseret hvid chokolade

VINTER

Forret: Blåmuslingesuppe med syltet glaskål, grønne æbler og vaniljeolie
Tilvalg: Jomfruhummer fra Læsø +25

Mellemret: Pocheret laks med jordskok i creme, dampede rosenkål og friteret kapers

Hovedret: Stegt and med karameliseret endive, langtidsbagte beder, gulerodspure, andesky med kirsebær og lyonnaise kartofler

Dessert: Pocheret pære med pære sorbet, peberskum og mazarin crumble

Se priser på personale her.