De fire årstider

Forår

Dampet pighvar med jordskokpuré, ristede mandler, beurre blanc, engsyre og de sidste æbler

Kalveculotte i brud med saltbagt selleri, grillet forårsløg, gulerodspuré, pommes Anna og rødvinssauce

Chokolade fondant med saltkaramel, citron tvill og blodappelsin sorbet

415,- pr. pers. (eksl. personale)

Sommer

Rimet kammusling med nye ærter, grønne asparges crudité, maltjord, ærteskud og skilt kærnemælk

Grillet ribeye med bønner rullet i bacon, små langtidsbagte cherry tomater, bearnaise smør og bordelaise sauce. Hertil nye danske kartofler vendt i smør, persille og muskat

Hyldeblomst panna cotta med pistacie krokant, friske danske jordbær, krystaliseret hvid chokolade og rabarbersorbet

495,- pr. pers (eksl. personale)

EFTERÅR

Jomfruhummerbisque med porcheret torsk, fennikel, bladselleri og dildolie

Farseret vagtel med friske figner, smørstegte kantareller, knust kartoffel, friteret savoykål og portvin jus

Karamelliseret popcorn med popcorn is og kræmmerhus

445,- pr. pers. (eksl. personale)

VINTER

Laks 36° med madagascarcreme, syltede bøgehatte, glaskål og kørvel

Braiseret svinekæber med ristede kejserhatte, smørstegte carotter, pommes Madeira og rosmarin sauce

Créme Brûlée med kirsebærsorbet, honningristede valnødder og sprød tvill

395,- pr. pers. (eksl. personale)

Se priser på personale her.