Planlægning & koordinering

Med stor erfaring og kæmpe kærlighed for planlægning af bryllupper, samt større festlige begivenheder, tilbyder vi at give jer en hjælpende hånd med den store dag og sørge for, at I med ro i maven, kan læne jer tilbage og nyde dagen uden bekymringer.

Vi hjælper til med alt fra:

  • Planlægning
  • Koordinering
  • Budgettering
  • Borddækning
  • Klargørelse til vielse (udendørs som indendørs)
  • Pynt af lokaler / Dekorering
  • og meget meget mere…

Priser

INTROMØDE
Gratis
Vi tilbyder et gratis uforpligtende intromøde. Her hører vi lidt om jeres tanker og ønsker for brylluppet, samt hvad I har brug for hjælp til. Vi starter på at udfylde en bryllupsmappe, som senere hen er et meget givende værktøj for jer igennem hele planlægningen.

BRYLLUPSRÅDGIVNING (Møder/research/planlægning)
Pr. time 500,-

BRYLLUPSPAKKE 1
10.000,-
I denne pakke får I 20 timers bryllupsrådgivning, herunder møder, research, og planlægning. Timerne kan også bruges til koordinering på dagen, samt klargøring dagen op til.
Derudover får I en bryllupsmappe der løbende holdes opdateret og sendes elektronisk.

BRYLLUPSPAKKE 2
15.000,-
I denne pakke får I 35 timers bryllupsrådgivning, herunder møder, research og planlægning. Timerne kan også bruges til koordinering på dagen, samt klargøring dagen op til.
Derudover får I en bryllupsmappe der løbende holdes opdateret og sendes elektronisk.

KONTAKT TIL LEVERANDØRER
Aftales individuelt
Da vi som den eneste bryllupsvirksomhed i landet, tilbyder totalløsninger med hele oplevelsespakken i én, tager vi kun afregning for kontakt til leverandører der er helt udenfor vores ekspertise.

SKRÆDDERSYEDE PAKKER
Særpris aftales individuelt ud fra jeres behov
Har I nogle helt særlige ønsker og behov for rådgivning til jeres store dag, så sammensætter vi meget gerne en pakke der passe unikt hertil.

Transport og overnatning: Transport uden for Hovedstadsområdet tillægges 3,52 kr. pr. km + evt. udgifter til bro. Nødvendig overnatning betales af brudeparret efter nærmere aftale.