Vin og øl

Hos Gourmet by Bennike elsker vi god vin til maden. Vi elsker det så meget at vi i sommeren 2017, drog et smut til Frankrig, nærmere de franske alper hvor vi mødte hinanden. I det lille lidt ukendte, men lækre vinområde Savoie, fandt vi 3 fantastiske vinhuse hvor vi nu importerer vin fra, via vores selskab Savoie Import (Le Petit Savoyard )

Vi sammensætter en vinmenu der passer til maden samt de ønsker I har om druen eller landet.
Vi tilbyder selvfølgelig altid en vinsmagning inden den store dag, for at I kan være helt sikre på at vinene falder i Jeres smag.

Ønsker I at vi står for at sammensætte vinen til Jeres bryllup, men ikke er tilhænger af vores franske vine, så har vi et tæt samarbejde med Erik Sørensen Vin .

Vi tilbyder vinmenu fra 250,- pr. person. 

 

 

Øl

Øl er godt, også til maden. Vi er forhandlere af Syndikatet’s øl og kan sikre at I får en helt speciel oplevelse med de mange fantastiske øl de tilbyder. Syndikatet brygger øl med personlighed og masser af smag. Hos Syndikatet er der øl for enhver smag. Hver øl repræsenteres ved tegnede personer med navne som “Direktøren”, “Festaben”, “Strandløven”, “Nonnen” m.fl. Gennem en ledsagende, ofte satirisk historie på etiketterne dannes en forbindelse mellem øllets navn, tegning, smag og idégrundlag.
Vi tilbyder også udlejning af fadølsanlæg, nemt og enkelt. Pris 750,- for leje af fadølsanlæg.