Historien

Teamet, parret og kærligheden bag by Bennike er ægteparret Signe & Jacob Bennike.
Jacob er uddannet kok med stor passion for det fransk-nordiske køkken.
Signe har en Bachelor i International Hospitality Management, med speciale i events.
Sammen har vi mere end 25 års erfaring i restaurations og eventbranchen. Vi er drevet af lyst og passion for de unikke, smukke og personlige fester.

“Nogen går til fodbold – vi går til fest.”

Og hvad kan vi så hjælpe med? 

by Bennike laver mad til enhver festlig begivenhed. Vi skræddersyer menuer direkte ud fra Jeres ønsker, behov og budget. Vi tilbyder fulde pakker med velkomst, middag, vinmenu, personale, bar og ikke mindst muligheden for at tilkøbe planlægning og/eller koordinering i løbet af hele dagen.

I samarbejde med Jer, formår vi at skabe en unik oplevelse til livets store fester.

Bag os, har vi et dygtigt team af kokke, tjenere, bartendere og samarbejdspartnere som vi sammen skaber de bedste oplevelser med. Vi har tillid til hinanden og sørger altid for at vores personale er yderst servicemindede så vores brudepar får den bedste dag uden bekymringer.

Til dagligt bor vi i Alpe d’huez, Frankrig, hvor vi har et hotel og en restaurant. Det holder os dog ikke fra, at fortsætte vores arbejde som bryllupsplanlægger og mad leverandør i Danmark eller udlande, hvor vi kan tilbyde vores service til jer som brudepar eller værtspar for en stor fest.
Vi elsker og medbringe små delikatesser og tage noget med fra vores alpeland, der kan give jer og jeres gæster en helt unik oplevelse. Så hvis vores historie tiltaler Jer, må I endelig tage fat i os, så finder vi en løsning der passer til jeres behov.