Historien

Teamet, parret og kærligheden bag Gourmet by Bennike er ægteparret Signe & Jacob Bennike.
Vi mødte hinanden i de franske alper, hvor Jacob arbejdede som kok og Signe som destinationschef for et større dansk rejsebureau. Her fandt vi hinanden og kærligheden som hurtigt blomstrede. Den 24. juni 2017, kom vores lille guldklump Noah til verden. Derfor tog vi den beslutning at vi nu driver Gourmet by Bennike som bibeskæftigelse ved siden af vores faste jobs. Til daglig har vi vores faste gang på Restaurant Jægerhuset i Holte hvor Jacob er køkkenchef og Signe er Salg,- Marketing & Event Manager.

Vi drømmer om at komme tilbage til alperne en dag og drive vores eget lille chalet med dertilhørende køkken, bygget på fransk gastronomi med nordiske principper – men først vil vi hjælpe Jer.

Og hvad kan vi så hjælpe med? 

Gourmet by Bennike tilbyder laver mad til livets store fest; Bryllupper. Vi skræddersyer menuer direkte ud fra Jeres ønsker, behov og budget. Vi tilbyder fulde pakker med velkomst, middag, vinmenu, personale, bar og ikke mindst muligheden for at tilkøbe bryllupsplanlægning og/eller koordinering i løbet af hele dagen.

I samarbejde med Jer, formår vi at skabe en unik oplevelse på Jeres store dag.

Bag os, har vi et dygtigt team af tjenere, bartendere og samarbejdspartnere som vi sammen skaber de bedste oplevelser med. Vi har tillid til hinanden og sørger altid for at vores personale er yderst servicemindede så vores brudepar får den bedste dag uden bekymringer.