Den 14. juli 2018 sagde Susanna og Peter ja til hinanden i den lille kirke i Græsted, tæt på Nordic Park. Efter mange hyggelige møder med brudeparret om deres ønsker for deres store dag, var vi med hele dagen til reception, middag, bar og morgenmaden dagen efter. En pakkeløsning sammensæt præcis efter deres ønsker.
Reception:
Mens brudeparret var ude og få taget billeder blev gæsterne budt på tre forskellige slags trekantssandwich i fuldkornsbrød med;
Parmaskinke, vesterhavsost, hjertesalat og urtepesto
Kylling, bacon og karry
Roastbeef og peberrod
Da brudeparret ankom, var der gjort klar til en smuk omgang bryllupskage og bobler. Brudeparret ønskede en utraditionel bryllupskage og da højsæsonen for jordbær er i juli, faldt valget på en dejlig stor jordbærtærte, pyntet med spiselige roser og marcipanbånd.
Middag:
Tun sashimi med mango-avocado salsa
Kalvemørbrad, svampesauté, ristet grønne asparges, pommes anna og rødvinssauce
Brombær is, crunch af karamel, friske bær og hvid chokolade skum
Natmad:
Charcuteri planke
Bar med bartendere og fadølsanlæg:
Dark ’n stormy
Isbjørn
White Russian
Filur
Aperol Spritz
Caipirihna
Galiano Hot shots
Morgenmad/Brunch:
Nybagte boller
To slags danske ost
Smør
Marmelade
Æg, bacon & pølser
Frisk frugt
Kaffe & Te
Juice