En smuk smuk dag i august 2016, gav vi hinanden vores JA og forevigede vores kærlighed til hinanden. Maden på vores dag, var selvfølgelig sammensat af os selv, forberedt så meget som muligt og tilberedt samt serveret af vores dygtige personale.
Her er hvad vores gæster fik lov at opleve på vores store dag:
Velkomstdrink:
Rosé Colombelle
Starter:
Bruschetta med urter, gedeost, tomat & balsamico
Hvidvin: Colombelle Sélection, Côtes de Gascogne
Forret:
Cremet jordskokkesuppe med ristet kammuslinger
Hvidvin: Colombelle Sélection, Côtes de Gascogne
Mellemret:
Rørt oksetatar med skalotteløg, blomsterkapers, frisk estragon & dijon mayonaise.
Rødvin: Pinot Noir, Les Grèzes, Loire
Hovedret:
Kalvemørbrad, konfiteret kartoffel, maltjord, små gulerødder, stegte trompethatte & rødvinssauce
Rødvin: Pinot Noir, Les Grèzes, Loire
Dessertbuffet á la Bennike:
Udvalg af oste, chokolade fondant, mini flødeboller, trøffelkugler & tårn á franske macarons
Dessertvin: Pacherenc de la St. Albert
***
Kaffe & Avec
***
Natmad:
Charcuteri buffet med udvalg af franske pølser, spansk skinke, danske oste, garniture & hjemmebagt surdejsbrød
En menu som denne, inkl. vinmenu, kaffe, avec og natmad er 999,- pr. person.
(Ekslusiv personale, se priser på dette under vores priser)