Priser

Uforpligtende intro møde (ca. 1 time)
Gratis 
Ved det første møde, snakker vi om de ønsker og drømme I har får maden til jeres store dag, samt jeres budget. Efterfølgende sender vi et tilbud til Jer ud fra det vi har snakket om.

Menuer
Vi sammensætter menuerne præcis efter Jeres ønsker og derfor er vores priser på maden kun vejledende.

Pris ved 3-retters menuer starter fra 395 kr. pr. person

Vinmenuer
Til god mad hører der god vin. Derfor sammensætter vi gerne en vinmenu der passer til maden. Vi tilbyder gerne en vinsmagning inden den store dag, så I kan smage om det behager Jer.

Priser fra 250 kr. pr. person

Kok
350 kr. i timen (min. 5 timer)

Tjener
250 kr. i timen (min. 5 timer)
Vi anbefaler max 20 gæster pr. tjener. 

Bryllupskoordinator
400 kr. i timen – samlede løsninger tilbydes også.

Barløsninger
Vi har et team af dygtige bartendere og sammensætter gerne en bar løsning for jer. Vi kommer både med og uden drikkevarer, alt efter om I selv ønsker at handle ind til dette og vi blot skal stille op med en bar og bartendere til at mikse jeres drinks.
Pris herom aftales individuelt efter hvilken løsning man ønsker.

Totalpakke løsninger:
Er I på udkig efter en totalpakkeløsning så kan vi hjælpe jer med lige dét I mangler. Det kan være alt fra borddækning, pynt, blomster, receptionen, personale, middagen, vinmenuen, bar, natmad etc. Ønsker man en delvis eller hel fuldpakke så laver vi en god pris på det samlede tilbud. Prisen er meget individuel da den afhænger af hvor meget personale der skal bruges, hvor meget man ønsker hjælp til samt ca. antal gæster.
Prisen bliver en kuvertpris.
Obs. Disse tilbud laves kun efter et intromøde, hvor vi har snakket om ønsker og budget. Herefter sammensætter vi et tilbud. Et totalpakke tilbud koster 250 kr. og bliver fratrukket hvis I booker ved os. 

Kørsel:
Ved kørsel indenfor Storkøbenhavn afholder vi udgifter forbundet med hermed. Afholdes Jeres arrangement udenfor Storkøbenhavn, faktureres 3,5,- pr. km. + evt. bro/færge udgifter.