Mette & Jakob blev velsignet efter 12 års ægteskab på en kanalrundfart i København. Efter bådfarten havde vi sørget for en smuk reception udenfor, ned til vandet med tapas, chokoladefontæne, frugt, samt bobler. Om aftenen fik de serveret en 3 retters, bestående af en lækker grill buffet.
Forret:
Rimet laks toppet med gedeoste créme, finskåret radisser, serveret i grønne omgivelser.
Hovedret – Grill Buffet:
Som en del af Mette & Jacobs afslappede fest, ønskede de en stor grill buffet med alt hvad hjertet begærer.
Kød på grillen:
Okseculotte
Helstegte kyllinger
Små chorizo pølser
Grillspyd m. Tigerrejer
Helsidet laks med krydderurter
Tilbehør:
Ovnbagte rodfrugter
Flødekartofler
Bagt hokkaido salat med perlebyg, limesyltet rødløg, grillet jordskokker & ristede solsikkekerner
Grøn salat med feltsalat, rød egeblad, babyspinat, raddicho & urter, vendt i koldpresset rapsolie/yoghurt dressing.
Spidskålssalat med granatæble, pære, ristede græskarkerner, vendt i sur-sød citron dressing.
Brød med to slags smør og to tapanader
Dessert:
Fed mørk chokolade brownie med havtorns crème, brændt hvid chokolade og årstidens bær.
Natmad:
Charcuteri bord.