En smuk efterårsdag i oktober 2017 blev Kristina og Lars viet i en lille kirke i Græsted tæt ved Nordic Park hvor festen blev holdt. Her var vi med til receptionen, middagen og morgenmaden dagen efter. En pakkeløsning sammensæt efter deres ønsker.
Reception:
Champagne, Kaffe & Bryllupskage
Middag:
Ristet jomfruhummer med pocheret græskar, bær og fuglegræs.
Riesling von den Terrassen Winzer Krems
Krondyr filet på bund af knoldselleripuré, pommes anna, smørristede trompethatte, vildt sauce med tyttebær– hertil en grønkålssalat med blåbær og valnødder serveret i weck glas ”on the side”
Chianti Fattorie Marchesi Torrigiani
Chokolade fondant, passionsfrugt parfait på bund af frysetørret passionsfrugt, toppet med karamel tuilles og hvidt chokoladepulver.
Burmester Colheita 1997 & Pizzolato Spumate Moscato Dolcer
Natmad:
Cheeseburger sliders & “Byg-Selv” hotdog buffet
Morgenmad/Brunch:
Sønderjysk spegepølse
Skinke
Klassisk dansk mellemlagret skiveost
Fransk klassisk brie
2 slags marmelade
Frisk frugtfad’
Græsk yoghurt med hjemmelavet müsli
Hjemmebagte grove morgenboller
Kaffe & te, samt juice ad libitum