På en smuk og varm lørdag i juli 2018 blev Birita & Daniel viet i en lille kirke i Ramløse. Efter brudeparrets ønsker var vi med til receptionen, middagen, baren og morgenmaden dagen efter. En pakkeløsning sammensæt præcis efter deres ønsker.
Reception:
Ristet rugbrød, persillepesto, vesterhavsost og lufttørret skinke
Porre-løg tærte med gedeostecreme og rødbedejord
Bobler & lemonade
Middag:
Hummerbisque med krabbe, fennikel, dild og kamille
Colombelle Sélection, Plaimont, Côtes de Gascogne IGP, 2016
Kalvemørbrad, svampesauté, ristet grønne asparges, pommes anna og rødvinssauce
Grenache Noir V.V. Galhaud, Pays d’Oc Igp, 2017
Chokolade fondant med hindbær sorbet, karamel tuilles og frysetørret hindbær
Muscat de Rivesaltes, Vintage Collection, 2013
Natmad:
Tre forskellige slags trekantssandwich
Bar med bartendere og fadølsanlæg:
Gromit
Dark’n’Stormy
Mojito
Gin & Tonic
Ginger Daiquiri
Whiskey Sour
Morgenmad/Brunch:
Nybagte boller
To slags danske ost
Smør
Marmelade
Æg, bacon & pølser
Frisk frugt
Kaffe & Te
Juice