Den 23. september 2017, fik Anja sin Tue i en kirke på Amager. Festen blev efterfølgende holdt i Valhalla i Nordic Park, hvor parret fik serveret appetizers, 3 retters middag og dertilhørende vinmenu samt natmad fra os.
Before dinner snacks
Rugbrødschips med cremet kyllingsalat
Galia melon, blåskimmel ost, parmaskinke og basilikum på stick
Sprøde puffede ris med timian mayo
Velkomstdrink: Kir Royal
Forret
Cremet jordskokke suppe med ristet kammuslinger, på bund af forårsløg, porre og toppet med sprød trompethatte chips.
Hvidvin: Colombelle Seléction
Hovedret
Kalveculotte med syltede tyttebær, små ovnbagte kartofler vendt i smør og urter, stegte svampe, små gulerødder og rødvinssauce.
Rødvin: Pinot Noir Les Grézes
Dessert
Brombær trifli med hvid chokolademousse og hjemmelavet macarons
Dessertvin: Muscat de Rivesaltes
Natmad
“Byg selv” – hotdogs med det hele